Jonna Fraser naar Doornroosje

Ticketmaster
Jonna Fraser naar Doornroosje
Jonna Fraser naar Doornroosje

Het heeft er alle schijn van dat de opmars van Jonna Fraser voorlopig nog lang niet ten einde komt. Na verschillende EP’s, platina platen en het winnen van de popprijs met rapcollectief New Wave bestormde hij in 2016 de top van de Nederlandse hitcharts met tracks als ‘Do or Die’ ft Broederliefde en ‘My Love’ samen met Frenna. Ook ‘Ik kom bij je’ scoorde miljoenen streams en zijn laatste EP “Blessed” kwam zelfs binnen op de nummer 1 positie in de albumcharts. Gelukkig blijft één van Nederlands meest veelzijdige hiphop artiesten niet stil zitten en kunnen we in 2017 nog veel meer van hem verwachten. Om te beginnen doet hij geïnspireerd door de openingstrack van zijn laatste EP, “5 shows” in de clubs en komt hij na zijn uitverkochte show in Merleyn dit keer naar Doornroosje!

Jonna Fraser
Datum: 11 maart
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek