Jonna Fraser naar Rotown

Ticketmaster
Jonna Fraser naar Rotown
Jonna Fraser naar Rotown

Jonna Fraser is onderdeel van een nieuwe lichting Nederlandse hiphop-talenten die de hitlijsten momenteel bijna eigenhandig in gijzeling nemen. Naast een sleutelfiguur te zijn geweest in hitmachine New Wave heeft Fraser platina behaald met Do Or Die, een samenwerking het evenzeer succesvolle Broederliefde. Dat de Zaandammer telkens op de juiste plek staat om te scoren is een understatement. Dan spreek je niet meer van geluk, maar van een groot talent.

Als rapper en artiest demonstreert Fraser voor het eerst zijn volle rijkweidte van skills en creativiteit op de EPs Maatje 45, Alle Tijd en Blessed, waarvan de laatste twee verschenen bij label Noah’s Ark. Zijn voorliefde voor gospel en soul treedt meer naar de voorgrond, net als die veelzijdigheid aan interesses en denkbeelden. Fraser is een entertainer in hart en nieren: wie in korte tijd zover komt als hij, moet die kwaliteiten ook beschikken. Boeiender is echter de manier waarop de jonge rapper steeds verder zijn eigen stempel drukt op de muziek en meer diepgang zoekt in woord en noot. Na vanavond zullen we Fraser nog beter kennen.

Jonna Fraser
Datum: 3 maart
Zaal: Rotown
Deur open: 21:00
Start: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek