Luciano & Freddie McGregor naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Luciano & Freddie McGregor naar Tivoli Vredenburg
Luciano & Freddie McGregor naar Tivoli Vredenburg

Een avond relaxte rootsreggae met twee gelauwerde Jamaicaanse veteranen! Luciano leerde het zingen al op jonge leeftijd in de kerk en het spirituele gevoel heeft hij tot op de dag van vandaag behouden – niet voor niets wordt hij ook wel ‘The messenger’ genoemd. Zijn laatste album Zion Awake (2014) werd genomineerd voor een Grammy. Collega Freddie McGregor is wat meer een crooner dan Luciano – zo is zijn Top 40-hit Just Don’t Want To Be Lonely (1987) een heerlijk staaltje loversrock. De titel van zijn laatste album (uit 2016) kan ook het motto zijn voor vanavond: True To My Roots!

Luciano & Freddie McGregor
Datum: 03 april
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek