Ranger naar Gebr. de Nobel

Ticketmaster
Ranger naar Gebr. de Nobel
Ranger naar Gebr. de Nobel

In 2009 werde de Finse speed metal band Ranger opgericht. Dit jaar bracht de band hun nieuwste album “Speed & Violance” uit. Vanaf 2 december is het album beschikbaar via Spinefarm Records.

Om vast te houden aan de vorm van Ranger is het laatste album een analoge opname, met het geluid van smeltende Marshall versterkers, ontworpen voor maximale face-smeltcapaciteit. Daarnaast zal het album ook op LP verkrijgbaar zijn.

Vanaf januari zal de band door Europa touren om hun nieuwste album aan groot publiek te laten horen. Op 21 januari spelen zij in Gebr. de Nobel. Laat je meeslepen in de aantrekkingskracht van pitch-perfect 80’s-aanbiddende speed metal. Een avond vol esthetische, roekeloze tempi en gruwelijke uithalen van leadzanger Dimi.

Ranger
Datum: 21 januari
Zaal: Gebr. de Nobel
Zaal open: 23:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek