Ruud Houweling naar de Melkweg

Ticketmaster
Ruud Houweling naar de Melkweg
Ruud Houweling naar de Melkweg

Eerlijke en intense muziek gemaakt met instrumenten waarmee je zo een kroeg binnen zou kunnen wandelen en beginnen te spelen, dat is waar Ruud Houweling in grossiert. Met niets meer dan hout, metaal, handen, voeten, snaren en adem zet hij songs neer die staan als een huis en moeilijk onder één noemer te vangen zijn. Door alle onrust in de wereld had Houweling, tevens bekend van de band Cloudmachine, sterk de behoefte aan een gevoel van ‘thuis zijn’. Aan warmte, evenwicht en vertrouwen, iets wat op zijn in februari verwachte plaat Erasing Mountains een prominente rol speelt en wat in onze Upstairs vol hartstocht live ten gehore zal worden gebracht.

Ruud Houweling
Datum: 13 februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek