SQUAD naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
SQUAD naar Tivoli Vredenburg
SQUAD naar Tivoli Vredenburg

Op SQUAD zie je de heetste rappers van Nederland, dus het kon niet lang duren voordat de hele Rotterdam Airlines-crew langs zou wippen. Natuurlijk ken je Sevn Alias, die in 2016 alleen al twee mixtapes, een album en hits als Gass en Kifesh dropte. Hij neemt z’n hele mandem mee: Kevin aka mr. Slowflow aka ‘de hardste blanke rapper van Nederland’, maar ook BKO, Jairzinho, FMG en Lil Saint vliegen naar Utrecht toe. Ze komen niet vaak met z’n allen, dus dat wordt lit.

Naast de jongens van Rotterdam Airlines komt ook Jonna Fraser langs. Met Do or Die scoorde hij een van de grootste hits van het jaar, met de EP Blessed kwam hij zelfs op 1 binnen in de Album Top 100. Oh, en Bizzey (vroeger Yellow Claw, tegenwoordig rapper op Noah’s Ark) is er óók bij, en SBMG laat live horen hoe hun gloednieuwe dancehallalbum No Mickey Mouse Business klinkt. Gass!

line-up Rotterdam Airlines (met o.a. Sevn Alias, Kevin, Jairzinho & BKO)
Jonna Fraser
Bizzey
SBMG

SQUAD
Datum: 02 maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek