The Mahones naar Paradiso

Ticketmaster
The Mahones naar Paradiso
The Mahones naar Paradiso

The Mahones bestaat al meer dan 25 jaar en de bandleden worden gezien als pioniers van de Ierse punkscene, ondanks dat de band afkomstig is uit Canada. ‘The Hunger & The Fight’ is de titel van het nieuwste album van The Mahones. Of eigenlijk albums, want het is een tweeluik: Deel één gaat over de strijd en het doorzettingsvermogen van het Ierse volk. Het tweede deel gaat over de evolutie van Ierse muziek, van folk naar punk. Optredens van The Mahones staat garant voor een feest. Voor liefhebbers van bands als Flogging Molly, Dropkick Murphy’s en The Pogues.

The Mahones
Datum: vrijdag 17 februari 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 24 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek