The Veils naar de Oosterpoort

Ticketmaster
The Veils naar de Oosterpoort
The Veils naar de Oosterpoort

The Veils maakte naam met platen vol donkere romantische liedjes die opvielen door hun knappe melodieën en emotionele doorleefdheid. Creatief meesterbrein achter de band is Finn Andrews, een over de wereld reizende goth uit een rock ’n roll familie. Zijn vader is Barry Andrews, toetsenist in de band XTC. Desalniettemin zou de Nieuw-Zeelander met zijn doorleefde raspstem en kenmerkende hoed, zomaar de zoon van Nick Cave kunnen zijn.

Eind augustus bracht The Veils het vijfde studioalbum ‘Total Depravity’ uit. Bovendien gaat de band een gastbijdrage leveren aan het nieuwe seizoen van David Lynch’s cultserie ‘Twin Peaks’. Kortom, The Veils zijn niet te missen komend jaar!

The Veils
Datum: Zondag 23 april
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start vrijdag 23 december om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek