Tift Merritt naar de Melkweg

Ticketmaster
Tift Merritt naar de Melkweg
Tift Merritt naar de Melkweg

Met een stem die een magische combinatie van beheerste bescheidenheid en moeiteloze warmte is, roepen Tift Merritt’s country, soul en bluesnummers vergelijkingen met Joni Mitchell, Leonard Cohen en Emmylou Harris op. De zangeres uit North Carolina debuteerde in 2002 met ‘Bramble Rose’, destijds volgens The New Yorker een van de beste albums van dat jaar. Dat plus een Grammy nominatie voor opvolger ‘Tambourine’ en live zijsprongen naar uiteenlopende genres als old skool R&B en rock, maakt dat Merritt een plek tussen de A-list country muzikanten verdient. 27 januari komt haar nieuwe album ‘Stitch Of The World uit’, een dag later al stelt ze haar jongste voor in onze Upstairs!

Tift Merritt
Datum: 28 januari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek