Youssou N’Dour naar de Melkweg

Ticketmaster
Youssou N’Dour naar de Melkweg
Youssou N’Dour naar de Melkweg

The New York Times omschreef zijn stem als een ‘boeiende tenor, een soepel wapen geladen met profetische autoriteit’. Niet de minste lofuiting, en terecht, want N’Dour is een van de meest gevierde Afrikaanse muzikanten in de geschiedenis. In de westerse muziek heeft hij samengewerkt met grootheden als Peter Gabriel, Sting, Wyclef Jean, Bruce Springsteen en Paul Simon. In 1994 bracht hij samen met Neneh Cherry zijn grootste internationale hitsingle ‘7 Seconds’ uit. Met zijn formatie Super Étoile de Dakar presenteert hij in onze Max zijn nieuwe album ‘Africa Rekk’ dat bol staat van Senegaleense mbalax met eclectische invloeden die variëren van Cubaanse rumba, hiphop, jazz en soul.

Youssou N’Dour
Datum: 26 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 23 dec

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek