Blaas of Glory naar Hedon

Ticketmaster
Blaas of Glory naar Hedon
Blaas of Glory naar Hedon

In 2017 bestaat Blaas Of Glory tien jaar. Dat wordt gevierd met opnamen voor een nieuwe cd; een live-cd welteverstaan. Iedereen die de Heavy Metal Marching Band wel eens tegen het lijf is gelopen, weet dat een optreden van de strakke mannen een belevenis is die zich lastig laat navertellen. Daar moet je dus een cd van hebben!

Daarom gaat Blaas Of Glory op zondagmiddag 12 februari een optreden vastleggen in thuisbasis Hedon (Zwolle), en iedereen is uitgenodigd om te komen kijken, luisteren en vooral ook meezingen. Zij willen straks op de live-cd niet alleen sousafoon, sax, lyra, banjo, accordeon, gitaren, marching drums en de eigen meerstemmige zang horen; nee, zij willen het publiek horen feesten! Dus smeer de kelen, gooi de haren los en laat je vastleggen op de zilveren schijf!

Blaas of Glory
Datum: zo 12 feb 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 15:15
Zaal open: 14:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek