Communion Records On Tour in Bitterzoet

Ticketmaster
Communion Records On Tour in Bitterzoet
Communion Records On Tour in Bitterzoet

Communion is het platform van de artiesten Kevin Jones (Bear’s Den), Ben Lovett (Mumford and Sons) en de gerenommeerde producer Ian Grimble (Manic Street Preachers, Travis). Ontstaan uit de gemeenschappelijk onvrede over het competitieve muzieklandschap in Londen. De drie pleiten voor een community waar respect, samenwerking en creativiteit centraal staan. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een platenlabel, concert promotor en uitgever, staan er kantoren in Londen en New York en wordt er samengewerkt met artiesten als Ben Howard, George Ezra, James Bay en Nathaniel Rateliff.

Op 2 februari presenteren ze drie van hun nieuwe talenten aan een intiem publiek. Het gaat om Dan Croll, Banfi en Joseph J. Jones.

Communion Records On Tour
Datum: Donderdag 02 februari 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek