Hunter Hayes naar de Melkweg

Ticketmaster
Hunter Hayes naar de Melkweg
Hunter Hayes naar de Melkweg

De virtuoze Hunter Hayes maakt zomerse en luchtige country-pop. Hij speelt meer dan 30 instrumenten, tourde mee met Taylor Swift en is getekend bij Atlantic Records in Nashville. Als dat niet de ingrediënten voor een glansrijke carrière zijn, wat dan wel?! In 2011 bracht hij zijn eerste album uit die meteen op de nummer één van de Top Country Albums belandde. Zijn single ‘Wanted’ werd meer dan 3,5 miljoen keer verkocht en hij werd daarmee de jongste mannelijke act die bovenaan de Billboard Hot Country Songs verscheen. Hij is ook nog eens genomineerd voor vijf Grammy’s. Geen wonder dat hij zo snel de oversteek naar Europa maakt!

Hunter Hayes
Datum: 08 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek