Klatwerk3 met Jan Mulder naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Klatwerk3 met Jan Mulder naar De Oosterpoort
Klatwerk3 met Jan Mulder naar De Oosterpoort

Boelo Klat (piano & composities), Ruud Vleij (contrabas) en Ancel Klooster (drums) vormen samen het trio Klatwerk3. Het trio bestaat in 2017 tien jaar en dat moet gevierd worden met een jubileumconcert op 27 mei in De Oosterpoort!

Speciaal voor dit jubileumjaar is een programma samengesteld met – Klatwerk3 fan van het eerste uur – Jan Mulder. Hij presenteert Klatwerk3 op geheel eigen wijze en levert bijdragen van hemzelf én met gedichten van Liesbeth van Dijken, Jan Glas en Margaretha Vasalis. Van Schenk en Glas worden tevens foto’s getoond.

De muziek van Klatwerk3 is niet onder te brengen in een hokje en dat hoeft ook niet. Naast jazz, pop en klassieke invloeden zijn er in de nieuwste composities ook invloeden te horen vanuit de wereldmuziek en de minimal music.

Klatwerk3 met Jan Mulder
Datum: Zaterdag 27 mei
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek