Saga naar De Pul

Ticketmaster
Saga naar De Pul
Saga naar De Pul

De Canadese progressieve rockband Saga komt op 29 april voor een exclusieve Nederlandse show naar De Pul in uden .

Saga speelt progrock met invloeden uit de jazzrock en verwijzingen naar onder andere Gentle Giant en Genesis. Uiteraard zullen klassiekers als On The Loose, You’re Not Alone, The Flyer, Humble Stance en Don’t Be Late niet ontbreken.De Canadese veteranen toeren al meer dan 30 jaar de wereld over. Michael Sadler is nog altijd de energieke en charismatische frontman van weleer en zijn stem lijkt met de jaren alleen maar krachtiger te worden. Bassist Jim Crichton zorgt nog steeds voor de onmisbare, funky stuwende fundamenten van de SAGA-sound en het onnavolgbare, katachtige gitaarspel van broer Ian Crichton blijft ook na drie decennia nog keer op keer verbazen.

Saga
Datum: 29 April
Zaal: De Pul, Uden
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek