A Night Out With A Singer-Songwriter naar Bibelot

Ticketmaster
A Night Out With A Singer- Songwriter naar Bibelot
A Night Out With A Singer- Songwriter naar Bibelot

Bij A Night Out With A Singer-Songwriter draait het om een avond vol optimaal genieten van de liedjes. Door de bijzondere setting en het decor in de Main Stage sta je heel dichtbij de artiesten. Elke editie verwelkomen we songwriters die (bijna) iedereen kent, maar ook nieuw talent waar je wordt verrast. Met vanavond:

Janne Schra
Janne Schra kennen we van jazzy popformatie Room Eleven, winnaar van de Zilveren Harp in 2009. Maar Janne kan het ook erg goed alleen, en heeft inmiddels alweer twee solo-albums op haar naam staan. Op nieuwste album PONZO laat Janne horen waar ze de onovertroffen meester in is; vrolijke liedjes met een melancholische ondertoon in haar prachtige volle stemgeluid.

AAPNOOTMIES
Dinaira Scheffers heeft twee jaar lang verborgen gehouden dat ze met muziek bezig was. Daarna was daar plots AAPNOOTMIES, een band die nieuwsgierig maakt met een mix van kleine, bombastische kinderliedjes voor volwassenen die absoluut niet kinderachtig klinken. Verwacht invloeden van Sigur Ros, Bon Iver en Jonsi, maar dan met Nederlandse teksten waar je blij van wordt.

Frank Rensen
Deze Rotterdamse singer-songwriter wordt geïnspireerd door artiesten als James Taylor
en Jim Croce. Zijn debuut-EP ‘Fragments’ kwam begin 2016 en bevatte muzikale bijdragen van Wouter Heeren en Guido Joseph van Chef’Special. Eerder speelde hij de single ‘Little Suzy’ op Radio 2 en bij De Wereld Draait Door.

A Night Out With A Singer-Songwriter
Datum: 12 mei
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20:30 UUR
Aanvang: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek