Bökkers naar Paradiso

Ticketmaster
Bökkers naar Paradiso
Bökkers naar Paradiso

Het kan hard gaan met een band. Wat ruim zes jaar geleden begon als een coverband van de boerenrockband Normaal, is nu uitgegroeid tot een compleet op zichzelf staande rockmachine met vier studioalbums, een liveplaat, een eigen festival dat al drie jaar stijf uitverkocht is en een liveshow die iedere zaal, dorpsfeest en festivals als de Zwarte Cross, Paaspop, Concert at Sea en Dauwpop omver blaast. Ironisch genoeg is het een cover die Bökkers het afgelopen jaar veel speeltijd op de radio oplevert. Iederene Hef Een Reden is hun interpretatie van Matt Simons’ Catch and Release en is door zowel Radio 2 en 3FM in de vaste speellijst opgenomen.

Na drie keer optreden voor een volle kleine zaal van Paradiso kunnen de tapkranen het niet meer aan. In 2017 sluit Bökkers het jaar af met een grootse show in de grote zaal van Paradiso. Het is de enige cluboptreden van de band in 2017. Speciaal voor dit optreden nodigt de band een aantal gastartiesten uit.

Bökkers
Datum: Vrijdag 29 december 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 30 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek