Christon naar Patronaat

Ticketmaster
Christon naar Patronaat
Christon naar Patronaat

In zijn eentje bedient de singer-songwriter een zelfgebouwd loopstation dat is omgeven door tien verschillende instrumenten, waarmee hij een indrukwekkende solo show neerzet. Met gesloten ogen luister je naar een volledige band en met je ogen open zie je een overtuigende muzikant die vol passie zijn songs uitdraagt.

Afgelopen jaar mocht Christon een mooie rij shows spelen. Zo was hij op verschillende podia te zien en te horen als support van Kovacs, Causes en Warhaus waar hij indruk maakte door solo te klinken als een complete band. Ook zijn nieuwe liedjes mochten rekenen op waardering, onder meer in een uitverkiezing als Radio 2 Nieuwe Naam. Het nieuwe jaar begint ook al voorspoedig voor Christon. Op maandag 2 januari heeft hij zijn nieuwe EP ‘Towns’ uitgebracht, waar ook het prachtige liedje ‘Perfect World’ op staat. Op Perfect World wordt hij vergezeld door Maxime Barlag, bandlid van Mister & Mississippi. De opvolger van zijn net uitgebrachte EP volgt nog in het eerste kwartaal van 2017, dus stay tuned!

Christon
Datum: Zo 02 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 20:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek