Rectum Raiders naar Merleyn

Ticketmaster
Rectum Raiders naar Merleyn
Rectum Raiders naar Merleyn

Ze heten Rectum Raiders. Vijf mannen die anno 2017 de ware betekenis van rock ’n roll nogmaals blootleggen: een vuige mix van alles wat hard, snel en zwaar is, met een keiharde trap onder de gordel.

Op 3 maart verschijnt het debuutalbum van de Rectum Raiders waarop ze de ogenschijnlijke beperking van hun weerzinwekkende naam weten te overstijgen. Geproduceerd door Jochem Jacobs (Textures) gooit dit album een strop om je nek en sleept het je in een genadeloze moshpit van heavy rock-geweld. Verwacht een overdosis high-energy rock ’n roll met absurde teksten, intense riffs en onvoorspelbare composities.

De band laat zich inspireren door niet mis te verstane rockgoden als Judas Priest, Turbonegro en vaderlandse helden zoals Peter Pan Speedrock. Het lijkt dan ook hoog tijd om de Rectum Raiders te presenteren als de nieuwe garde van het Nederlandse rock imperium.

Rectum Raiders
Datum: 11 maart
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek