Hooiberg Festival bij Music Club Kampen

Ticketmaster
Hooiberg Festival bij Music Club Kampen
Hooiberg Festival bij Music Club Kampen

Uiteraard ook in 2017: het Hooiberg Festival! Op het terrein van Music Club Kampen vind je op 6 mei een beregezellig feest waarbij jong en oud er samen een poar neem’n op de beste boerenrock-muziek. On stage vind je deze editie niemand minder dan Bökkers, de Hillbilly Moonshiners en de Boerenrockies. Bij een goed feest hoort goed vlees! De BBQ brandt deze dag en uiteraard roosteren we ook een varkentje aan het spit. Bij het bbq-arranagement kun je onbeperkt genieten van lekker eten.

Bökkers

Ze spelen in dampende volle zalen met waarbij de strobalen je om de oren vliegen en karrenvrachten bier over de bar heen gaan. Op de Zwarte cross zijn ze vaste gasten en in het platteland kunnen ze al bijna niet meer over straat, we hebben het natuurlijk over Bökkers! Deze rock n roll machine trapt het gaspedaal in tot de bodem en laten kolkende zalen achter. Ze spelen nummers van hun eigen werk maar brengen ook een ode aan de uitvinders van de boerenrock: Normaal.

Snoeiharde gitaren, knetterende drums, het stro tot hoog aan het plafond, de tap draait overuren en de planken krullen uit het podium: dit is Bökkers!

The Hillbilly Moonshiners

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band is een hedendaagse band die je favoriete pophits van toen en nu vertaalt naar moderne country en folk uitvoeringen.

That’s right, folks! The Hillbilly Moonshiners dompelen jouw dierbaarste hitjes onder in smerig Louisiaans moeraswater. Yee-¬‐haw! Deze vijf vettige, ongemanierde Zuiderlingen (of Rednecks, wat je wil) houden wel van een feestje, op z’n rednecks. Herbeleef klassiekers van artiesten als George Baker en Bon Jovi of ga uit je dak op hedendaagse Top 40‐hits van Katy Perry, Miley Cyrus, Beyoncé, Pharrel, Weeknd en anderen. Dus, sla die zelf gebrouwen, vitaminerijke moonshine achterover en schud die billen als in de Summer of ’69!

Boerenrockies

‘Heb ie ooit een band ezien die bestoat uut boer’ntrien?’ staat in grote letters op de website van de Boerenrockies. Deze meidenband is begonnen tijdens een talentenjacht in café De Karre in hun eigen dorp. De vijf chickies houden wel van een feestje! Volgens eigen zeggen zetten De Boerenrockies deur middel van een mix van covers, eigen nummers en eigen teksten de tent op de kop!

Hooiberg Festival
Datum: 6 mei
Zaal: Music Club Kampen
Aanvang: 20:00
Zaal open: 18:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek