Nouveau Vélo naar het Stroomhuis

Ticketmaster
Nouveau Vélo naar het Stroomhuis
Nouveau Vélo naar het Stroomhuis

De ongekroonde indie-koningen van Brabant brengen hun tweede album – meer dan verdiend – uit via Excelsior Recordings? ‘Reflections’ staat opnieuw vol ongrijpbare, maar gruwelijk sterke songs, net als op hun debuutalbum en eerder uitgebrachte ep’s. Nouveau Vélo heeft niet alleen een nieuwe plaat en een nieuw label, maar ook een nieuwe drummer. Dan denken wij meteen drie dingen; leuke avond, Stroomhuis. Dat zijn twee dingen horen we jou denken. En wie is ‘wij’ eigenlijk? Anyways, hou je van early REM, Crystal Stilts, Ultimate Painting en/of Quilt? Dan ben je erbij.

Nouveau Vélo
Datum: 17 maart
Zaal: Stroomhuis, Eindhoven
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek