Wipneus & Pim naar Bibelot

Ticketmaster
Wipneus & Pim naar Bibelot
Wipneus & Pim naar Bibelot

Dj’s Wipneus & Pim vieren hun 20-jarig jubileum in Bibelot! Waar anders dan in Dordrecht komt hét onovertroffen feest waarin jij de hoofdrol speelt het best tot zijn recht? De speciale jubileumshow ‘We Love Classics’ zit vol danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’ competities, toffe give-aways, prijzen en een onophoudelijke stroom bekende hits. Er is variatie en snelheid, want de dj’s gaan van The Black Eyed Peas naar Paul Elstak, dan door naar Guus Meeuwis en van Robin Thicke naar Queen. Eerder gaf het iconische duo al legendarische optredens op Parkpop (mét Ome Willem), Pinkpop, Lowlands, De Nijmeegse Vierdaagse, Concert at Sea (3x!), Dutch Valley en in de Ziggodome. Dat beloofd een dik feest met het publiek als grote winnaar!

Wipneus & Pim
Datum: 29 april
Zaal: Bibelot
Zaal open: 22:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek