Heathrow naar Metropool

Ticketmaster
Heathrow naar Metropool
Heathrow naar Metropool

De Engelse funkband Level 42, met zanger/bassist Mark King, inspireerde L’dia On Bass om basgitaar te gaan spelen. De speciale ‘slaptechniek’ (met de duim op de bassnaren slaan) beheerste zij al snel en ze richtte een aantal bands op waar ze als bassiste/zangeres optrad door heel Nederland. Ze werkte onder andere met Toots Tielemans, Marcus Miller, Victor Bailey en tourde o.a. met Edsilia Rombley. Ze dronk koffie met Larry Graham (de slappionier), raakte bekend op YouTube (wat haar onder andere een Fender-endorsement opleverde), verhuisde naar het westen en maakt al een aantal jaren deel uit van de clan van Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis en Candy Dulfer. Met een knetterende carrière als muzikant is het nu (weer) tijd haar oude helden te eren. Ze richtte haar ‘nostalgie’ band Heathrow op met muzikanten, die eveneens hun sporen verdiend hebben in onder andere Twarres, Hans Dulfer, Clannad, Toots Tielemans, Marcus Miller, Fox the Fox, Turks Fruit, en nog veel meer. Vanwege grote drukte zetten ze Heathrow op een laag pitje, maar nu begint het weer te kriebelen en gaan ze weer helemaal los!

Heathrow
Datum: vr. 24 feb 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 17:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek