J. Bernardt naar Merleyn

Ticketmaster
J. Bernardt naar Merleyn
J. Bernardt naar Merleyn

J. Bernardt is het nieuwe soloproject van Jinte Deprez, een van de twee frontmannen van Balthazar. Balthazar is zowat de meest talentvolle en succesvolle Belgische band van de afgelopen jaren. De leden van Balthazar gingen het afgelopen jaar voor even hun eigen weg. Zo maakte de wereld reeds kennis met Warhaus, het project van Maarten Devolder en ook Simon Casier ging ‘solo’ onder de naam Zimmerman.

Jinte Deprez kiest met J. Bernardt voor een nieuwe avontuurlijke weg. Samen met Adriaan Van de Velde (Pomrad) en Klaas De Somer (drummer bij Tourist Le Mc en Pomrad) kiest hij voor scherpe R&B-grooves versierd met warme donkere gospelachtige zang.

J. Bernardt
Datum: 26 maart
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek