Jedi Mind Tricks naar de Melkweg

Ticketmaster
Jedi Mind Tricks naar de Melkweg
Jedi Mind Tricks naar de Melkweg

Na een break van pakweg 6 jaar keren frontman Vinnie Paz en producer Stoupe (ditmaal zonder Jus Allah) terug om Jedi Mind Tricks weer op de kaart te zetten. Na hun in 2015 verschenen album ‘Thief And The Fallen’ zijn ze klaar om nieuwe tunes live ten gehore te komen brengen.

Sinds het ontstaan in de mid 90’s is de groep synoniem geworden voor de rauwe en donkere underground hip-hop sound. Met het debuutalbum ‘The Psycho-social’ en de opvolger ‘Violent By Design’ hebben ze laten zien dat ze één van de pioniers zijn binnen de independent scene met een duidelijke eigen subgenre binnen rap. Maak je klaar om te bouncen met deze legends!

Jedi Mind Tricks
Datum: 03 April
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start za 14 januari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek