Matt Andersen naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Matt Andersen naar Tivoli Vredenburg
Matt Andersen naar Tivoli Vredenburg

Matt Andersen won een European Blues Award en werd genomineerd voor een JUNO; één van de meest prestigieuze Canadese muziekprijzen. Zijn nieuwste album, geproduceerd door de legendarische Commissioner Gordon ‘Honest Man’ wordt gezien als een van de beste bluesplaten van afgelopen jaar! En als er iemand een showman kan worden genoemd, is het Matt Andersen wel. Met zijn mix van soul, blending blues en folk, neemt hij zijn publiek mee op reis langs verschillende muziekstijlen, bedreven gitaarspel en verhalende teksten. Hij is dan ook over de hele wereld een graag geziene gast. Van Canada tot Australië en van kleine clubs tot grote festivals: Andersen weet het publiek plat te spelen. Na een succesvol optreden op Ramblin’ Roots 2016 met The Bona Fide, zal Andersen nu solo laten zien wat hij in zijn mars heeft.

Matt Andersen
Datum: 02 juni
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek