Moddi naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Moddi naar Tivoli de Helling
Moddi naar Tivoli de Helling

Moddi is de artiestennaam van Pål Moddi Knutsen, een Noorse singer-songwriter die zowel in het Engels als het Noors zingt en niet bang is zich uit te spreken over politieke en maatschappelijke onderwerpen. Op zijn net verschenen vierde album Unsongs (2016) covert hij twaalf verboden of gecensureerde nummers uit twaalf landen – bekende artiesten als Kate Bush (Army Dreamers), Billie Holiday (Strange Fruit) en Pussy Riot (Punk Prayer) komen langs, maar ook onbekende pareltjes van onterecht vergeten muzikale rebellen worden door Moddi afgestoft en in de etalage gezet. Wonderschoon!

Moddi
Datum: 05 april
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek