Plini & DispersE & David Maxim Micic naar Patronaat

Ticketmaster
Plini & DispersE & David Maxim Micic naar Patronaat
Plini & DispersE & David Maxim Micic naar Patronaat

De virtuoze progressive metal/rock gitarist Plini komt terug naar Haarlem! Afgelopen zomer was er al de uitverkochte grote-zaal-show (met Animals As Leaders en Intervals), 21 maart is de Australische gitarist/componist terug met zijn band voor een headline show!

De overige acts van de avond zijn ook niet de minsten: de Poolse prog metal favorieten DispersE, met een gloednieuw album dat in februari uitkomt; en David Maxim Micic, die na met zijn band Destiny Potato al op Complexity Fest te hebben gespeeld, nu met zijn solo werk komt. Ook hij brengt in februari een nieuw album uit.

Plini & DispersE & David Maxim Micic
Datum: 21 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek