STAVAST naar Metropool

Ticketmaster
STAVAST naar Metropool
STAVAST naar Metropool

Bloed kruipt…. waar het niet gaan kan en dat geldt ook voor Marco Roelofs, jarenlang boegbeeld en zanger van De Heideroosjes. Een band die alles heeft bereikt wat je als Nederlandse punkrockband kan bereiken: 10 albums, een Edison onderscheiding en bijna 1500 shows door Europa, VS, Japan en Zuid Afrika. Maar na 23 jaar lang met dezelfde mannen in een tourbus was het wel klaar. Tijd voor nieuwe dingen. Er volgt een boek en een solo theatertour. En het onvermijdelijke zwarte gat. . “Alle clichés zijn waar. Muzikant zijn is topsport. Als je met zoveel intensiteit meer dan de helft van je leven in dienst van één ding hebt gesteld dan schakel je niet meteen door. Drank, drugs, depressie; het bleken mijn nieuwe fans”. De teksten die Roelofs in die periode schreef vormen de basis voor het album dat op 10 maart verschijnt.

STAVAST
Datum: vr. 21 apr 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek