The Pigeon Detectives naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
The Pigeon Detectives naar Tivoli de Helling
The Pigeon Detectives naar Tivoli de Helling

De Engelse indierockband The Pigeon Detectives brak in 2007 door met hun debuutalbum Wait For Me, een plaat vol vrolijke, springerige post-punk die in Engeland maar liefst vijf hits opleverde. Na nog drie albums en vele tournees door heel Europa was het de laatste tijd wat rustiger rond de band, maar gelukkig is er nieuw werk in aantocht: op 24 februari verschijnt het vijfde studioalbum Broken Glances. (Geproduceerd door Richard Formby, die ook twee platen van Wild Beasts op zijn naam heeft staan.) Eerste single Lose Control kwam een paar maanden geleden uit en is een lekker dansbare meezinger!

The Pigeon Detectives
Datum: 18 maart
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek