Ella naar De Roode Bioscoop

Ticketmaster
Ella naar De Roode Bioscoop
Ella naar De Roode Bioscoop

De Nederlands-Zwitserse muzikante Ella van der Woude staat bekend als een veelzijdig talent: als filmcomponist, als zangeres van wijlen Houses en sinds kort als bandlid van indiepopband Amber Arcades. Met Van der Woude’s nieuwe project ELLA verzoent zij voor het eerst haar vernuft als zangeres, songwriter, producer en arrangeur. Het resultaat is een groep muzikanten die prachtige, mooi gezongen en dromerige luisterliedjes maken. Met een album in het vooruitzicht geeft ELLA op 19 januari 2017 alvast een voorproefje met een titelloze EP.

Ella
Datums: 21 & 22 februari 2017
Zaal: De Roode Bioscoop, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek