Nachtschade naar Paradiso

Ticketmaster
Nachtschade naar Paradiso
Nachtschade naar Paradiso

Na een jaar studiowerk en een spectaculaire popronde komt Nachtschade samen in Paradiso voor de presentatie van hun debuutplaat. Het geëngageerde viertal speelde eerder op onder andere Down The Rabbit Hole en heeft een reputatie opgebouwd als onvoorspelbaar maar betrouwbaar liveorkest. Hun debuut wordt gesierd door een schare aan gastoptredens (o.a. Jungle by Night, Amsterdam Klezmer Band) en is analoog opgenomen in Next to Jaap Studio, het underground-knooppunt waar voorheen Corno Zwetsloot de scepter zwaaide. Met een patent op scheurende gitaren en dronkenmansliederen trapt Nachtschade vanavond keihard hun releasetour af.

Nachtschade
Datum: Zaterdag 01 april 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 22.00 uur
Zaal open: 21.30 uur
Voorverkoop vanaf 20 januari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek