Rilan & The Bombardiers, AVI ON FIRE en All The King’s Daughters naar Rotown

Ticketmaster
Rilan & The Bombardiers, AVI ON FIRE en All The King’s Daughters naar Rotown
Rilan & The Bombardiers, AVI ON FIRE en All The King’s Daughters naar Rotown

Vanavond drie veelbelovende jonge bands van eigen bodem: Rilan & The Bombardiers, AVI ON FIRE en All The King’s Daughters.

Rilan en zijn backing band The Bombardiers smeden expressieve popliedjes die delven in een kleurrijke ballenbak van stijlen. Eighties pop, rock, jazz, hiphop, R&B, gospel, soul en afrofunk behoren tot het muzikale DNA van alleskunner Rilan Ramhane. Rilan & The Bombardiers staat met een been in het verleden en de ander in de toekomst. Fans van Outkast, Prince, Mayer Hawthorne en Gnarls Barkley gaan gegarandeerd hard op dit toekomstige festivalkanon.

Met meer dan 700.000 plays voor oorwurm Pearls en de stempel 3FM Serious Talent heeft AVI ON FIRE alles in zich om een hele grote te worden. De band rondom Bram Wesdorp schrijft opgewekte indiepop vol exotische sfeerbeelden. De vrolijke meezinghooks zijn geknipt voor de zonnige festivals. Ook qua sound is AVI ON FIRE continu boeiend, dankzij het inzetten en combineren van uiteenlopende elementen: een sound ergens tussen het bedwelmende Beach House, gloedvolle Local Natives en barokke Arcade Fire in.

All The King’s Daughters bestaat uit de tweelingzusjes Nina en Laura Philips. Net als evenknie First Aid Kit beheerst All The King’s Daughters de perfecte zangharmonie, de onberispelijke melodie en de dromerige folk/country-esthetiek tot in de puntjes. Het debuut zal ergens in oktober 2017 verschijnen, maar reken er tot die tijd op dat All The King’s Daughters meer muziek en optredens zal aankondigen.

Rilan & The Bombardiers, AVI ON FIRE en All The King’s Daughters
Datum: 9 april
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek