Yung Nnelg naar Paradiso

Ticketmaster
Yung Nnelg naar Paradiso
Yung Nnelg naar Paradiso

Sinds zijn EP “What Else” die in 2014 het daglicht zag is Yung Nnelg een van de meest vooruitstrevende rappers uit de Amsterdamse scene. Samen met SMIB en Veldentaal bewijst Nnelg zich keer op keer een van next-best te zijn, en met z’n laatste solo project “Contra” laat Nnelg horen wat hij nog meer in huis heeft. Zijn unieke sound door onder andere Raven Aartsen van Mozes & the Firstborn op zijn plaat te produceren is nergens anders te horen.

Ook op ESNS wist Nnelg de zaal op z’n kop te zetten met hits als Chamos, YNF en Forrest Gump. Op 15 april staat Yung Nnelg live in de kleine zaal in Paradiso.

Yung Nnelg
Datum: Zaterdag 15 april 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 22.00 uur
Zaal open: 21.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek