August Burns Red naar de Melkweg

Ticketmaster
August Burns Red naar de Melkweg
August Burns Red naar de Melkweg

Met hun ijzersterke livereputatie behoort August Burns Red inmiddels tot de top van de metalcore. De komende tour staat volledig in het teken van het tweede album ‘Messengers’, dat dit jaar tien kaarsjes uit mag blazen. Op dit album perfectioneerde de Amerikanen namelijk hun persoonlijk recept van melodische riffs, stuiterende ritmes en bezielende teksten. De band is een graag geziene gast in Melkweg na diverse headline- en supportshows die ze hier hebben gespeeld sinds het ontstaan van de band in 2003. Sinds dit ontstaan heeft de band zes goed ontvangen studioalbums gereleased en over heel de wereld hun visie verkondigd door middel van een brute pot metalcore.

August Burns Red
Datum: 24 Augustus
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek