Blick Bassy naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Blick Bassy naar Tivoli Vredenburg
Blick Bassy naar Tivoli Vredenburg

De Kameroense singer-songwriter Blick Bassy woont al jaren in Frankrijk, maar zijn thuisland zit nog steeds diep in zijn hart. Dat is goed te horen in zijn muziek, mede omdat Blick Bassy zingt in het Basaa, zijn Kameroenese moedertaal. Blick Bassy’s warme, rustige stemgeluid geeft de melancholieke teksten daarbij een extra lading. In 2015 verscheen zijn derde album Akö, Blick Bassy’s avontuurlijkste plaat tot nu toe. Dat de track Kiki werd gebruikt in een iPhone-reclame gaf zijn bekendheid een aardige boost, maar iemand met zoveel talent en charisma als Blick Bassy redt het ook op eigen kracht!

Blick Bassy
Datum: 04 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek