Chef’Special tweemaal naar Patronaat

Ticketmaster
Chef’Special tweemaal naar Patronaat
Chef’Special tweemaal naar Patronaat

Chef’Special staat klaar om hun nieuwe album ‘AMIGO’ te presenteren in Patronaat. ‘Amigo’ is de opvolger van ‘Passing Through’, dat in 2014 de eerste plek in de Nederlandse album lijsten veroverde en onder andere de hit ‘In Your Arms’ voortbracht. Vorige zomer nog was de band op tour met Twenty One Pilots in de Verenigde Staten en nu zijn ze er helemaal klaar voor om in hun thuisstad de nieuwe songs te presenteren.

Zanger Joshua Nolet: “Waar konden we na zoveel reizen beter de release van Amigo vieren dan in onze hometown. We kunnen niet wachten deze nieuwe show met jullie te delen, see you all in Patronaat. Let’s go, Amigo!”

Chef’Special tekende in 2015 een Amerikaans platencontract bij Atlantic Records/Fueled By Ramen en bracht vervolgens het grootste deel van 2016 in Amerika door. Daar vonden veel schrijf- en opnamesessies plaats in studio’s in New York, Los Angeles en Seattle. In thuisstad Haarlem is vervolgens de laatste hand aan het album gelegd. Op 3 maart 2017 gaat het nieuwe album Amigo van Chef’Special verschijnen.

Afgelopen zomer verzorgde Chef’Special het voorprogramma tijdens de Amerikaanse tour van het wereldberoemde duo Twenty One Pilots. Van mei tot augustus speelden ze in 47 arena’s door het hele land, waaronder in Madison Square Garden in New York en het Red Rocks Amphitheatre in Colorado. Het vele reizen heeft heeft dan ook de toon gezet voor het nieuwe album: de verschillende gezichten van het op reis zijn, nieuwe mensen ontmoeten, onbevangen in de wereld staan en natuurlijk de muzikale inspiratie die Amerika te bieden heeft.

De eerste nieuwe single Amigo – gelijknamig aan de albumtitel – werd bij het uitbrengen in augustus direct bekroond tot 3FM Megahit en is al een aantal maanden veelvuldig op alle landelijke radiostations te horen.

Chef’Special
Datums: 10 en 11 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 20:00 u
Voorverkoop vanaf 21 januari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek