Hacksaw Boys naar Patronaat

Ticketmaster
Hacksaw Boys naar Patronaat
Hacksaw Boys naar Patronaat

De aanstekelijke bluegrass en hillbilly muziek van Hackensaw Boys komt weer naar Patronaat. De Boys komen rechtstreeks vanuit Virginia afgereisd om onze zaal te vullen met banjomuziek, zangharmonieën en violen. De heren brachten onlangs weer eens een album uit genaamd ‘Charismo’. Dankzij hun uitgebreide live ervaring zijn shows van Hackensaw Boys zonder uitzondering van een bijzonder hoog niveau én een groot feest! De heren gebruiken elk voorwerp binnen handbereik als instrument, zolang er maar muziek uit komt. Héél bijzonder is in dat opzicht de ‘charismo’ – een percussie-instrument bestaande uit blikjes en nummerplaten. Laat het maar aan The Hackensaw Boys over om hier de juiste tonen en muziek uit te krijgen.

Hacksaw Boys
Datum: Di 30 mei
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek