Jan Akkerman naar ‘t Paard

Ticketmaster
Jan Akkerman naar ‘t Paard
Jan Akkerman naar ‘t Paard

Jan Akkerman kun je gerust de beste Nederlandse gitarist aller tijden noemen. Naast zijn rol in internationaal befaamde groepen als Brainbox en Focus heeft hij samengewerkt met uiteenlopende muzikanten als BB King, Charlie Byrd, Cozy Powell, Claus Ogerman en Ice-T. Eind 2016 is hij 70 jaar geworden: reden voor een feestje, dus!

Akkerman neemt voor dit partijtje veel muzikale vrienden mee: met niemand minder dan Benjamin Herman (New Cool Collective), Bert Heerink (Vandenberg), Ruben Hoeke en Laurie Akkerman staan er uitsluitend Nederlandse topmuzikanten op de bühnes vanavond.

Concerten van Jan Akkerman zijn altijd onvoorspelbaar, fris en energiek. Als authentieke improvisator laat hij zien waar hij toe in staat is en deelt hij zijn passie voor de gitaar met zijn bandleden en met het publiek.

Jan Akkerman
Datum: 17 maart
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:30U
Voorverkoop vanaf 20 januari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek