Kraak & Smaak naar Patronaat

Ticketmaster
Kraak & Smaak naar Patronaat
Kraak & Smaak naar Patronaat

Een eclectische mix van electronica. Geen grijze, gezichtsloze laptop-show maar een full on live band met drums, bas, toetsen, dj en live vocals.

KRAAK & SMAAK
Dit Leidse producerstrio draait sinds haar eerste uitgebrachte album ‘Boogie Angst’ volop mee in de nationale en internationale live scene en heeft inmiddels een gerenommeerde internationale naam die menig club of festival aan gort speelt. Geen grijze, gezichtsloze laptop show maar een full on live band met drums, bas, toetsen, dj en de live vocals van Ivar Vermeulen en Berenice van Leer. Plús nog steeds die overdonderende clubsound met rock n roll attitude; toegankelijk en compromisloos tegelijkertijd. Het nieuwe album Juicy Fruit, met gastbijdragen van oa. Mayer Hawthorne en Cleopold, is nu uit.

Support: L’ENFANT
De Rotterdamse band L’ENFANT is het muzikale geesteskind van broers Oscar en Thomas Peters. Hun geluid kan omschreven worden als indie electronica met roots in de new wave van de late jaren 70 en begin jaren 80, gecombineerd met uitstapjes naar soul en pop. Onlangs kwam hun nieuwe EP fear of… uit op Kraak & Smaak’s Boogie Angst label.

Kraak & Smaak
Datum: Za 22 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek