Live on Memory Lane: Douwe Bob, Causes & Tangarine naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Live on Memory Lane: Douwe Bob, Causes & Tangarine naar Tivoli Vredenburg
Live on Memory Lane: Douwe Bob, Causes & Tangarine naar Tivoli Vredenburg

Drie van Nederlands beste muzikale acts slaan de handen ineen voor een bijzonder avondvullend programma voor Alzheimer Nederland! Folkduo Tangarine (voormalig huisband van DWDD) maakt subtiele folkrock met Simon & Garfunkel-achtige samenzang. Causes is zo ongeveer het tegenovergestelde: breekbare indiepop met elektronische invloeden. De band brak in 2015 meteen door met hun eerste single Teach Me How To Dance With You. Songfestival-ster Douwe Bob tenslotte maakt dit supertrio compleet met zijn perfect uitgevoerde westcoastpop en countryrock!

Live on Memory Lane: Douwe Bob, Causes & Tangarine
Datum: 22 maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:15
Zaal open: 18:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek