Northcote showcase in Bibelot

Ticketmaster
Northcote showcase in Bibelot
Northcote showcase in Bibelot

Northcote staat vooral bekend om het jaarlijkse festival. De organisatie presenteert sinds dit jaar ook losse concerten en showcases. Hier zie je de beste hardcore en punk bands van dit moment! Zo vind je in Bibelot het hele jaar door losse shows én een van de grootste hardcore/punk events van Nederland. Support your scene!

De line-up van deze tweede editie:

BROKEN TEETH (UK)
Deze hardcore formatie uit Groot-Brittannië bestaat inmiddels tien jaar en heeft een trouwe fanbase opgebouwd. In 2016 tekende Broken Teeth bij recordlabel Nuclear Blast en werd het langverwachte debuutalbum ‘At Peace Amongst Chaos’ uitgebracht. De band tourde meerdere keren door Europa en Amerika met grote namen als Terror, Sick Of It All en Trapped Under Ice en stond op prestigieuze festivals als Hellfest, Groezrock, Jera On Air en Ieperfest.

HAWSER (ALBUM RELEASE)
Na vijf jaar intensief touren door Europa en een verandering in de line-up keert Hawser terug naar Dordrecht met een nieuw album. Verwacht ook op deze plaat stevige, donkere en rauwe hardcore met metal en stoner invloeden. Eerder werk ‘Shallow Earth’ en ‘Young And Restless’ bewezen het succes van deze unieke sound.

GROVE STREET FAMILIES (UK)
Een combinatie van de twee mooiste dingen op de wereld (aldus de band): hardcore en video games. Grand Theft Auto, daar draait het om bij Grove Street Families. Verwacht stevige muziek voor fans van Suicidal Tendencies en Deez Nuts.

WRECKAGE
Heavy hardcore met een melodische sound voor fans van Counterparts, Defeater, Stick To Your Guns, Architects en While She Sleeps.

Northcote showcase
Datum: 12 mei
Zaal: Underground
Zaal open: 20:30 UUR
Aanvang: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek