Orange Skyline naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Orange Skyline naar Tivoli de Helling
Orange Skyline naar Tivoli de Helling

De Nederlandse band Orange Skyline stond met hun lekker brutale, op Engelse leest geschoeide indiegaragerock al op Concert At Sea, in DWDD en in het voorprogramma van Kensington tijdens een Ziggo Dome-concert – allemaal nog vóór hun debuutalbum uit was. Gelukkig is die plaat er nu: hij heet Things That I Hide en verscheen rond de optredens van Orange Skyline begin dit jaar op Eurosonic-Noorderslag. De catchy eerste single (en 3FM Megahit) Sound & Fury laat horen dat de jongens niet bang zijn voor vernieuwing: hun rock-‘n-roll blijkt prima te mixen met elektronische invloeden. 1-2-3-4!

Orange Skyline
Datum: 20 mei
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek