Peter Doherty naar de Melkweg

Ticketmaster
Peter Doherty naar de Melkweg
Peter Doherty naar de Melkweg

Peter Doherty, het enfant terrible van de Britse muziekscene, komt voor een exclusieve Nederlandse show naar Amsterdam! De frontman van Babyshambles en The Libertines bracht onlangs zijn tweede soloalbum ‘Hamburg Demonstrations’ uit, zeven jaar na zijn solodebuut ‘Grace/Wastelands’. Muziekmagazine NME over de nieuwe plaat: “(…) some of the prettiest, best-realised songs of Doherty’s career.” Peter Doherty is één van de meest kleurrijke personen die de Britse muziekindustrie heeft voortgebracht en op ‘Hamburg Demonstrations’ hoor je Doherty zoals we van hem verwachten: oprecht, ruw en een tikkeltje politiek.

Peter Doherty
Datum: 13 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop vanaf 20 januari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek