Run The Jewels naar de Melkweg

Ticketmaster
Run The Jewels naar de Melkweg
Run The Jewels naar de Melkweg

Run The Jewels is terug! Afgelopen kerst dropte dit rauwe, maatschappijkritische hiphopduo bestaande uit El-P en Killer Mike Run The Jewels 3, hun tot dusver derde release in hun gratis downloadable oeuvre. Killer Mike en El-P’s rollende verses dirigeren je als een geladen wapen de barricades op om misstanden als onderdrukking te trotseren, vergezeld door een massa rollende bassen alsof je tienduizenden kuub cement in een sinkhole stort. Maar wacht, het wordt nóg beter! In 2015 bracht dit vlammende duo een remixalbum uit getiteld ‘Meow The Jewels’, waarbij alle instrumentale geluiden werden vervangen door kattengeluiden. We kid you not. Run The Jewels zit geramd. Tot in april.

Run The Jewels
Datum: 05 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop vanaf 20 januari

Ticketmaster