Showcase by PLDR & Plaatina in Patronaat

Ticketmaster
Showcase by PLDR & Plaatina in Patronaat
Showcase by PLDR & Plaatina in Patronaat

PLDR Agency en Plaatina slaan de handen ineen en organiseren een spetterende showcase waar al hun artiesten zullen spelen! Op het programma staan veelbelovende, talentvolle artiesten die hard aan de weg timmeren. Wij bieden hen een podium in een van Nederlands bekendste poppodia: Patronaat Haarlem. Een avondvullend, veelzijdig programma met zeer talentvolle artiesten; van singer/songwriters tot vuige rock.

Shepherds Pie
Shepherds Pie bestaande uit Lars Boon, Wouter de Groot, Desley Knijn, Luuk Groen en Joris Koopman is opgericht in februari 2015. Het repertoire bestaat uit alternative pop/rock met invloeden van Passionate Heartless, Nirvana, The Hives en The Offspring.

Merlijn Nash
Merlijn Nash is een singer/songwriter uit Amsterdam. Sinds 2008 is hij actief in de Nederlandse muziekindustrie en heeft hij afgelopen jaar zijn nieuwe EP ‘A D W A’ gereleased. Met zijn muziek speelt hij eigen geschreven nummers van modern klassiek tot alternatieve rock. Merlijn Nash brengt je in een dromige sfeer en geeft je een gevoel van vernieuwing.

AMBER ROADS
Amber Schaafsma is 18 jaar en komt uit Almere. Ze staat helemaal aan het begin van haar zangcarrière en schrijft haar eigen nummers met invloeden van indie/ambient en hiphop. Met haar karakteristieke stemgeluid zal zij iedereen doen verbazen.

Lake Michigan
Lake Michigan, een akoestisch duo bestaande uit twee jonge singer-songwriters. Lake Michigan’s muziek is een eigen mix van Country, Americana, Folk en Pop. Daphne en Koen spelen zelfgeschreven nummers en halen hun inspiratie uit artiesten als John Mayer, The Common Linnets en Zac Brown Band.

Below Home
Samen schrijven Mike Veenhof en Romy Laarhoven liedjes in de stijl Americana/Country. Met invloeden van Blues/Rock&Roll en pop creëert Below Home hun eigen sound. Below Home heeft vijf nummers die te beluisteren zijn op Soundcloud.

Showcase by PLDR & Plaatina
Datum: Do 02 februari
Zaal: Patronaat
Zaal open: 18.30 u
Aanvang 19.00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek