Temples naar Doornroosje

Ticketmaster
Temples naar Doornroosje
Temples naar Doornroosje

Bij de Engelse band Temples zit de muziek uit de jaren zestig en zeventig in hun DNA ingebakken. Het klink bij vlagen als een kruising tussen The Beatles tijdens hun ‘Revolver’-periode, The Kinks, Tame Impala en MGMT. Maar Temples is vooral zichzelf en weet pakkende nummers te schrijven die bol staan van de energie.

Het debuutalbum ‘Sun Structures’ uit 2014 was een regelrechte schot in de roos. Het leverde de band de nummer 1 positie op in de vinyl verkoop charts. Iets dat resulteerde in ‘Biggest selling Vinyl album of 2014′. Een hele knappe prestatie in deze tijd waarin vinyl hotter is dan ooit!

De opvolger van ‘Sun Structures’ heet ‘Volcano’ en verschijnt binnenkort. Het album is net als het debuut zelf opgenomen en geproduceerd.

Temples
Datum: 14 april
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Ticketmaster