Tonbruket naar Gebr. de Nobel

Ticketmaster
Tonbruket naar Gebr. de Nobel
Tonbruket naar Gebr. de Nobel

Tonbruket, een Zweedse jazzband, opgericht in 2009. In datzelfde jaar brachten zij het album “Dan Berglund’s Tonbruket”. In 2010 nam de band hun eerste Zweedse Grammy voor beste jazz album in ontvangst.

Vervolgens beginnen zij met touren over de grens. Eerst door Europa en vervolgens door India en Bombay. In 2012 neemt de band hun tweede Grammy in ontvangst voor het album “Dig it to the end”.

Na verschillende samenwerkingen met andere artiesten zoals Ane Brun en Bugge Wesseltoft komt de band in 2015 opnieuw samen. In dat jaar brachten zij hun laatste album ‘’Forevergreens” uit. De band doet opnieuw een Europatour en komt op 3 mei 2017 naar Gebr. de Nobel om hun voorliefde voor jazz met fans te delen.

Tonbruket
Datum: 3 mei
Zaal: Gebr. de Nobel
Zaal open: 19.00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek