2 Years To Apocalypse naar de Melkweg

Ticketmaster
2 Years To Apocalypse naar de Melkweg
2 Years To Apocalypse naar de Melkweg

Melodische hardcoreact 2 Years To Apocalypse presenteert deze avond haar debuutalbum ‘The Midas Touch’. Het gezelschap produceert al jaren een stevige sound met een goede balans tussen breakdowns en melodieën, grunts en cleans, vergelijkbaar met bands als Architects, In Hearts Wake en Blessthefall. Gecombineerd met twee energieke vocalisten aan het front, weet de band iedere zaal tot de grond af te breken. De Amsterdamse band werd in 2010 opgericht en bracht sindsdien de EP’s ‘Dawn’ en ‘Dissonance’, plus onder andere uitverkochte support shows met Memphis May Fire en Our Last Night. De band kiest nu voor een groter aanpak met een volwassener geluid en komt dit in Melkweg laten horen.

2 Years To Apocalypse
Datum: 25 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek