7 Layers Sessions naar Tivoli De Helling

Ticketmaster
7 Layers Sessions naar Tivoli De Helling
7 Layers Sessions naar Tivoli De Helling

7 Layers Sessions: Dotan presenteert zijn favoriete singer-songwriter avond.
Dotan zal deze avond de door hemzelf uitgenodigde singer-songwriters aan ons voorstellen. Wie deze avontuurlijke singer-songwriters zijn, laat Dotan nog even in het midden, maar dat het een bijzondere avond gaat worden staat vast!

‘7 Layers’ staat voor de zeven lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de ‘kern’ en daar komen de puurste dingen uit voort. Zo zou muziek ook moeten zijn! Als muzikant leg je je ziel bloot en ben je bereid om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep ‘vreemden’. Op de ‘7 Layers’ avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Eigenlijk wordt de zaal die avond omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen over geproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen.

7 Layers Sessions
Datum: 23 maart
Zaal: Tivoli De Helling
Aanvang 20:00
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek